Hoe het werkt

Wie wij zijn

Wij leveren agrarische grondstoffen voor de diervoeding-, voedingsingrediënten- en energiesector. Dit doen wij al meer dan 120 jaar. Onze efficiënte supply chains en logistiek maken het mogelijk om producten te leveren van onze leveranciers aan onze klanten in Europa. Wij zijn onderdeel van de Duitse BayWa Group.
Marktleider in Europa

Wij zijn marktleider in het leveren van agrarische grondstoffen aan de veevoederindustrie.

100% Onafhankelijkheid


Wij leveren de beste producten via onze onafhankelijke supply chains.

Duurzaamheid


Onze Certified Responsible Soy Standard steunt duurzaamheid in de supply chains.

het hart van ons bestaan

Producten

We bieden grondstoffen van hoge kwaliteit voor de feed-, food- en fuelindustrie. We leveren meer dan 50 verschillende grondstoffen en ingrediënten. Van ieder product kennen wij de oorsprong en daarmee de kwaliteit.
We leveren de producten ‘just in time’.
null

Granen

Tarwe, gerst, maïs, rogge, triticale, haver en erwten

null

Proteïnen

Soja(boon)schroot, zonnebloem(zaad)schroot en raap(zaad)schroot

null

Bijproducten

Tarwegries, palmpitschilfers, suikerbietenpulp, sojahullen en citruspulp

“Het bouwen van competitieve agri supply chains is onze passie. Het ontzorgen en supporten van onze ketenpartners zit in ons DNA”

JEAN-LOUIS MAERTENS — COMMERCIAL DIRECTOR CEFETRA B.V.

samenwerken

Supply Chain Partner

Grondstoffen leveren voor de diervoedersector in onze core business. Hierin zijn wij marktleider binnen de Europese Unie. We bundelen de totale vraag naar grondstoffen in de feed-, food- en fuelindustrie in Europa.

Werken met grote volumes heeft veel voordeel. Dit maakt het mogelijk om wereldwijd de meest efficiënte supply chains te ontwikkelen, coördineren en organiseren. Zo leveren we producten uit Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië en de regio rond de Zwarte Zee aan al onze Europese klanten.

wereldwijde impact

Corporate social responsibility

Kwaliteit en voedselveiligheid staan voor ons voorop. Daarnaast hechten wij veel waarde aan duurzaam werken.

Duurzaam werken betekent voor ons niet alleen dat wij onze verantwoordelijkheid nemen om duurzame grondstoffen te garanderen.
Wij verwachten ook van onze partners in de supply chain dat zij duurzaam werken. Zo zorgen wij er met elkaar voor dat onze klanten grondstoffen krijgen die zijn geproduceerd onder ecologisch en sociaal verantwoorde omstandigheden. Een gezond evenwicht tussen
people, planet en profit is onmisbaar voor een duurzame toekomst. Daar werken wij voortdurend aan. Voorbeelden zijn Certified Responsible Soy, Rotterdam Social Project, Sustainability Standards en Mosagri.

null

Certified Soya

null

Rotterdam Social Project

null

Sustainability Standards

null

MoSagri